måndag 28 september 2009

Mina Roommates Susanne och Karin

Cellen som man även kan kalla mitt rum

Tack CSN!!!

Jag blir så lycklig när jag får mail från CSN som säger att dom skickar ett dokument till min adress i Sverige som ska skrivas under av KY akademien. Jag kommer med andra ord få mina pengar i slutet av oktober då.... Ja ja det löser sig hoppas jag. Idag hade vi första lektionen för terminen. Career Planning i en timme drygt. Vi kommer få varsin mentor i branschen som vi ska ha möte med en gång i månaden. Vi får välja tre favoriter så jag jag får läsa på kandidaterna innan nästa vecka när det ska lämnas in. 
Jag och Karin (min roomie) hade tänkt oss en roadtrip till helgen ner till Brighton och kanske så långt som till Lands end om vi kan hitta en billig hyrbil. Jag är ledig torsdag och fredag hela terminen så jag tänkte passa på att åka runt lite. Hoppas bara att jag kan lösa lite cash innan så vi kan åka. 
 

Lite bilder från Oxan!!

Oxford!!!

Och så var man framme i det nya landet i ny stad och i nytt hus. Sex månader i Oxford på Brookes University och studier i Hospitality management.

 

Nu har jag varit här i 2 veckor och jag har hunnit med lite shopping i London, salsakväll med min underbara vän Isabelle (som även var min Landlord den första veckan jag var här) och födelsedagsfest för Linda som fyllde 25 år.