onsdag 2 december 2009

London på fredag!!!

Över dagen iaf. Mammsens sambo Svennegullet och söner kommer till London för att kolla på fotboll. Jag ska passa på att åka in till stan för att få lite familj.. Känner mig tom nu efter 4 lååånga månader utan dom. Fast om 2 veckor kommer jag hem igen och det kommer bli såååå underbart. Här i Oxan händer det inte så värst mycket. Jag och Susanne sitter och skriver på vår sista uppsats som ska in på tisdag. En fruktansvärt tradig uppsats men det måste bara gå. Har vart och tränat idag på morgonen. Unnade mig därefter en klänning och ett par skor och en kyckling wrap =). 
Nu sitter jag vid skolböckerna och försöker komma igång, men det är så trist här hemma. Ska nog plugga i skolan istället. 
Karin åkte till London igår för att träffa  sin familj och kommer inte tillbax förrän på fredag... Huset känns väldigt tomt utan henne. Ska träffa henne på fredag morgon i London och äta frulle innan Svenne landar. 
Nu kom Mr Mauritius hem för att förgylla min vardag med sång och vissling. Han har som personliga favoriter 'Lady in red' med Chris de Burge och  We Don’t Have to Take Our Clothes Off med Jermaine Stewart och lite annat från 80-talets 'One hit wonders'. Fast han börjar alltid med att titta på barnprogram och därefter Eastenders eller Coronations street tillsammans med en skål med kalaspuffar.... Det ska bli gött att åka hem.
Nu ska jag gå och köpa mig en stor blåbärmuffins.
Puss och kram