måndag 7 februari 2011

Beetle

Idag ska jag kolla på en beetle =). Jag hoppas att den är bra för jag har fått en sjukt bra pris och jag måååååste lämna tillbax min hyrbil nu..

måndag 31 januari 2011

Nytt jobb

Jag har fått nytt jobb på Top of the point som ligger i West palm beach med utsikt över hotellet och Palm beach. Jag kommer dock jobba kvar på hotellet på dagarna men på kvällen kommer jag vara på Palm beach versionen av Heaven 23 :)

söndag 30 januari 2011

Tampa och St Petersburg

I tisdags åkte jag med Lucy, Lotta och james från jobbet till Tampa för att gå på Busch gardens som är en nöjespark med afrikanskt tema. Det var ok men inget jag skulle åka tillbaka till, men däremot Tampa och St Petersburg var jätte mysigt. Vi tog även en titt på Salvador Dali museet i St Pete, vilket verkligen var en upplevelse.

söndag 23 januari 2011

Grattis älskade Vincent på 1 årsdagen

Kallt i PB

Jag och Brid åkte till Miami i fredags för att sola på South Beach.. Det blev inte riktigt som planerat. Jag köpte mig en melonsallad som såg fantastiskt god ut, men ikke.. Jag blev magsjuk 4 timmar senare och har varit det sen dess. Jag är mycket bättre idag och planerade att gå till jobbet. Min chef tyckte jag lika gärna kunde vara hemma för det är typ 12 grader ute nu på morgonen och ingen kommer vilja komma till min restaurang ändå då.. Känns så surt bara att jag har tvättat håret och fixat mig och kl är 9... Alla andra sover så jag får väl ta mig ut på egen hand.. Det värsta med att jag har vart sjuk i helgen är att jag har totalt missat Ferrari utställningen på jobbet.. Jaja den kommer nästa år igen.

onsdag 19 januari 2011

Trist start på januari

Jag har inte haft så mycket att skriva om tyvärr.. Här har det varit detox och gym dagar enbart sen Jonas åkte. Ok en utekväll men den var lugn. Jag skaffade mig ett Florida körkort också så nu kan jag äntligen köpa en bil. Har iofs blivit lite smått förälskad i min hyrda Toyota yaris =). På jobbet har det vart lugnt och beläggningen på hotellet har varit kanske 30, 40% det senaste vilket gör att man tjänar nada tyvärr... Jag har % på restaurang notorna så jag är sjukt beroende av att vi har folk. Vädret har vart sådär också och ligger ingen vid poolen har vi inget att göra. Jag har börjat jobba på en annan restaurang som är kvällsöppen så jag kan kombinera vilket är bra. Denna ligger i stan men den tillhör Breakers. Jag ska även jobba lite som värdinna på frukosten innan jag börjar på OG. Jag är oftast bara där mellan typ 10 och 15 ändå så varför inte.. Min chef har erbjudit mig en sommelier kurs på 4 månader =) det ska bli så kul. Vår chef sommelier är en av de bästa kvinnliga i världen så det ska bli kanon. Jag och Brid är lediga i morgon så planen är att ta en heldag i Miami =). Det har varit jätte varmt de senaste 2 dagarna så vi hoppas på samma i mon. Jag får passa på att njuta för helgen kommer bli sjukt stressigt. Vi har en stor grupp med Ferrari ägare som kommer och bor på hotellet. Dom har bokat alla rum på hotellet och dom kommer ha massa fester osv. De har även utställning och race med Ferrari bilar på någon bana i närheten. Jag vill inget hellre än att jobba Valet denna helgen hahhahhaha.. Jaja jag kanske kan flirta till mig en tur i någons bil hahhaha.

onsdag 5 januari 2011

Ally's födelsedag

Samma dag Jonas åkte hem fyllde Ally år. Hon älskar allt Mexikanskt så vi åt sen lunch på Rocco's tacos i stan och sen var en sväng på Irländsk pub och spelade biljard innan vi åkte hem och hade poolpartaj. Brid hade köpt en Pinata som Ally slog sönder innan festen var över.

Nyårsdagen i Miami

Jag, Jonas och Brid fixade biljetter till STEVE ANGELLO =) som spelade på LIV i Miami. Det var sjukt bra, bland dom bästa kvällarna någonsin. Han spelade i ca 3,5 timma =). Jonas gillar ju dock inte att dansa men han stack in i VIP rummet och festade med några engelsmän som visade sig vara pojkbandet Blue. Så sjukt komiskt.

Julafton

Jag och Jonas stack till IKEA och köpte sill och knäckebröd och så fixade vi lite köttbullar med=). Kändes som jul hemma fast det var 25 grader och vi satt ute. Jonas hade hittat en flaska linie akvavit i en vinaffär så vi kunde ta nubbe till sillen.

Oj...

va länge sen det var nu. Jonas kom och tog upp all min tid =). Det har varit fantastiskt mysiga veckor iaf. Vi spenderade dom första dagarna på hans semester i Miami med shopping och massa sushi och drinkar. Vi bodde på Clevelander som ligger på Ocean drive i South beach och det var kanon bra.Efter några underbara dagar åkte vi hem till mindre flashiga WPB eftersom jag var tvungen att jobba.