torsdag 29 april 2010

DEPP!!

Jag som trodde att det skulle vara fint väder hemma oxå så jag kunde sola, men icke... Jag får väl ta itu med att städa mitt rum eller något annat roligt som jag har lagt på hyllan ett tag.

Mer Paris!!

Efter en oroligt härlig resa är vi nu tillbax i mulna Oxford. De sista dagarna i Paris var otroliga. Vi såg nog allt värt att se i Paris och lite till. Vi gick till Market, en restaurang jag var på förra gången jag var i Paris och den var fortfarande helt fantastisk. God mat och otroligt go' personal. Lite Caleo känsla över det hela. Efter maten Gick vi upp på Champs elysées och tog lite kvällsbilder. Efter det gick vi till en bar som förr hette Barfly men numer hette Bound. Det var lite folk så vi gick vidare till en grym hotell bar som hette Mathis Elysées där vi blev kvar. I går morse kom ångesten att behöva lämna denna fantastiska stad. Vi gick runt igen nere vid Notre dame och köpte glass och satt i solen. Igår var den varmaste dagen och det var så sjukt underbart. Ville aldrig åka hem igen.

måndag 26 april 2010

Montmartre

Idag har jag och Ebba varit i montmartre. Så himla mysigt. Vi gick upp för 10000000 trappor för att komma till Sacré coeur, men det var väl värt det. Sist jag var där var det regnigt och mulet så nu fick jag äntligen se utsikten. Vi tog en brunch uppe på toppen. Kände verkligen att jag var i Frankrike. En cafe au lait, baguette med kyckling och senap sen avslutade vi med en mandel croissant. Sen gick vi runt och kollade på konst och ebba köpte lite planscher. Vi hann även med en sväng förbi Moulin Rouge och lite smink shopping på Sephora.

Buddha Bar

På kvällen gick jag och Ebba på Buddha Bar och käkade Sushi och drack Champagne. Det fick bli den dyra kvällen i Paris =). Minns inte att det var så jäkla dyrt här men en flaska vatten kostar mer än en stor stark på krogen.. Lite sjukt. Dom spelade i alla fall skit bra musik och det visste jag ju sen innan.

Lite fler bilder från första dagen i Paris

PARIIIIS!!!

Nu är vi framme i Paris!!! Vi åkte tåget från London till Gare du nord. Efter vi slängde av oss väskorna gick vi ner till Père Lachaise och kollade på Jim Morrisons och Edith Piaf's grav. Sen skulle Linda och Susanne iväg med resten av gastronomi ligan och jag och Ebba gick ner mot Bastiljen och sen vidare mot Notre Dame.

lördag 24 april 2010

Utekväll i London

Eftersom papps inte kom till London åkte jag dit för lite retail therapy. Jag hade 2 inlämnade uppsatser att fira och unnade mig världens snyggaste klänning från Whyred ( den gröna på bilden.. Jag mötte upp med Susanne som hade varit på en intervju och vi käkade lunch på Old Compton street i solen. Dagens blev det självklart =). Linda kom också förbi en sväng och vi firade hennes nya jobb.
Ebba och Maria skulle in till London för att vara modeller för en dag. Dom blev svin coolt stylade och ville självklart gå ut och visa upp sig efteråt. Som alltid är det perfekta stället för en grym kväll Village. Där spenderade vi några timmar men vi gick även vidare till Whisky Mist efteråt där tjejerna hade fixat VIP hörna. I morgon drar jag till Paris i 4 dagar =). Ska bli så otroligt underbart. Vi hörs efter Paris. Tudiiluu...

torsdag 22 april 2010

Så otroligt besviken....

Min älskade papps kommer inte i helgen. Jävla Island!!!!!
Han kom så långt som till Köpenhamn när dom ställde in flighten till London.. Det var givetvis så överbokat att han inte kunde ta sig till London förrän på lördag och då är det lite för sent. Jag hoppas han kan boka in en ny resa snart.

onsdag 21 april 2010

Solig onsdag i trädgården

Idag har vi suttit ute och solat hela dagen. Det har varit fantastiskt väder och varmt som bara den på baksidan av huset. Grillen satte vi igång vid 4 tiden redan för lite sen lunch eller tidig middag vad man nu vill =). Jag hoppas att jag har fått lite färg nu inför helgen i London och nästa vecka i Paris. Kvällen kommer dock inte vara lika rolig eftersom jag måste göra klart veckans andra deadline... I morgon kl 17.00 är jag fri till den 7 maj då den sista uppsatsen ska in. Karin hade föresten en intervju i morse för Starwoods management training program och nu några timmar senare fick hon ett mail som välkomnade henne till Bryssel nästa fredag för sista delen i intervju processen. GRATTIS KARIN!!!!!!!